Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplicht
Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplicht

Wij beantwoorden uw aanvraag binnen de 4u tijdens werkdagen en binnen de 8u daarbuiten. Gelieve onderstaande velden aan te vullen zodat wij zo snel mogelijk een voorstel kunnen maken.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplicht

Neem contact op als begrafenisondernemer

Neem contact op als muzikant

Over La Muze

La Muze is een jonge onderneming met onder haar vleugels een gespecialiseerd team van professionele, ervaren muzikanten en zangers/zangeressen die elke uitvaartceremonie van de gepaste muzikale begeleiding kunnen voorzien. Het aanbieden van een uitgebreid en hedendaags live muziekrepertoire verhoogt de persoonlijke sfeer en kwaliteit van de uitvaart van uw dierbare en creëert zo een intens afscheid met blijvende herinnering.


Professionaliteit | La Muze streeft ernaar om elke uitvaartceremonie op een serene manier te kleuren met de hoogst mogelijke professionele noot; en voert in dat kader een zorgvuldige en doorgedreven selectie van haar muzikanten en zangers/zangeressen door. Elke La Muzikant onderging een uitstekende opleiding en beschikt over de nodige ervaring om eender welk afscheid met brille van de gepaste tonen te voorzien.

Online catalogus | La Muze voert kwaliteit hoog in het vaandel en overtuigt u er graag van alvorens u een bestelling of reservatie plaatst: op de website https://www.la-muze.be vindt u van elke artiest een profiel met online muziekrepertoire, zodat u de eigen opnames van de La Muzikanten kan beluisteren en beleven.

Feilloze opvolging & administratie | Een misverstand kan een afscheid snel ontsieren. La Muze streeft in dat kader naar een nultolerantie en gaat tot het uiterste om een serene, efficiënte communicatie, een vlekkeloze opvolging en het nodige begrip te hanteren.

Flexibiliteit & bereikbaarheid | Een afscheid komt doorgaans plots en onverwachts, wat maakt dat de organisatie van de bijbehorende ceremonie vaak op korte termijn geregeld dient te worden. Om die reden is La Muze 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 bereikbaar voor het opstellen en/of bevestigen van offertes, het vastleggen van artiesten en de verdere praktische afhandeling…steeds met de eerder vermelde professionele sereniteit.

Kwalitatieve geluidsversterking en voorzieningen | La Muze doet beroep op een vaste partner inzake geluidsversterking en -installaties, die tevens gespecialiseerd is in het akoestisch evalueren van kerken en uitvaartcentra.

Tarieven | La Muze hanteert aangepaste tarieven die kunnen verschillen per uitvaart en afhangen van de benodigdheden, de geluidstechnische opstelling en de artiest. De tarieven vermeld op de online profielen van de artiesten (https://www.la-muze.be) bevatten de vergoeding van de La Muzikant in kwestie alsook de algemene werkingskost.