Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplicht
Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplicht

Wij beantwoorden uw aanvraag binnen de 4u tijdens werkdagen en binnen de 8u daarbuiten. Gelieve onderstaande velden aan te vullen zodat wij zo snel mogelijk een voorstel kunnen maken.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplicht

Neem contact op als begrafenisondernemer

Neem contact op als muzikant

Britt Truyts

Klassieke zang

Boeking / info

Regio

Antwerpen

Prijsindicatie

€300-€350

In de totaalprijs wordt er rekening gehouden met de vervoerskost en de duur van de ceremonie. Voor meer info contacteer ons.

Melding

Voor zalen met meer dan 40 personen is er geluidsversterking nodig. Voor meer info contacteer ons.

Biografie

De voorbije jaren zong Britt een breed scala aan operarollen in de VS en in Europa, zoals Donna Elvira (Don Giovanni), Die Marschallin (Der Rosenkavalier), Ann Putnam (The Crucible), Female Chorus (The Rape of Lucretia), Antonia (Les Contes d’Hoffmann) en Fünfte Mägd (Elektra). Contessa (Le Nozze di Figaro), vertolkte Britt zowel in het theater van Lemberg (Oekraïne) als in Chautauqua (NY). In de coproductie van Opera Studio Amsterdam en Toneelgroep Amsterdam stond zij op de planken in de productie Ifigeneia in Aulis.

Op het concertpodium heeft Britt succes als soliste in oratoria waaronder het Requiem van Verdi, Messe in A van Franck, Ein deutsches Requiem van Brahms, Vivaldi’s Gloria en Rossini’s Petite Messe Solenelle. Tijdens het Shostakovich Festival in Maastricht trad ze op met de 7 Songs on Poems of Alexander Blok en Jiddische Lieder.

Verder orkestraal werk omvat Vier letzte Lieder Van R. Strauss, Les chants d’Auvergne van Canteloube, Wesendonck Lieder van Wagner en Les Nuits d’été van Berlioz.

Media