Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplicht
Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplicht

Wij beantwoorden uw aanvraag binnen de 4u tijdens werkdagen en binnen de 8u daarbuiten. Gelieve onderstaande velden aan te vullen zodat wij zo snel mogelijk een voorstel kunnen maken.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplicht

Neem contact op als begrafenisondernemer

Neem contact op als muzikant

Greet Steeman – piano

Piano

Boeking / info

Regio

Prijsindicatie

In de totaalprijs wordt er rekening gehouden met de vervoerskost en de duur van de ceremonie. Voor meer info contacteer ons.

Melding

Voor zalen met meer dan 40 personen is er geluidsversterking nodig. Voor meer info contacteer ons.

Biografie

Piano – Pianiste

Greet begon haar pianostudies aan de muziekacademie te Zaventem. Ze vervolgde haar studie aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel in de klas van  Jan Michiels waar ze het Meesterdiploma behaalde.
Aan het KCB volgde ze een specialisatiejaar kamermuziek en liedbegeleiding bij Inge Spinette en daarnaast een postgraduaat opleiding Cultuurmanagement aan het UFSIA te Antwerpen. 

Greet genoot een opleiding ‘piano accompaniment’ aan de Guildhall School for Music and Drama te Londen waar ze les kreeg van o.a. Graham Johnson, Iain Burnside,  Robin Bowman en Eugene Asti. Daarna specialiseerde ze zich verder in het liedrepertoire bij o.a. Helmut Deutsch, Rudolf Janssen, e.a.
Ze werkte als pianobegeleider voor danslessen bij P.A.R.T.S, was repetitor & coach voor verscheidene producties bij Fabuleus (Candide), Musical van Vlaanderen (Oliver, Fiddler on the roof,…) en het Belgian National Orchestra (L’ Enfant et les Sortilèges).

Greet werkt als freelance begeleider, speelt voor tal van provinciale en nationale wedstrijden en speelt op regelmatige basis met de Koninklijke Muziekkapel der Gidsen.

Momenteel is ze pianobegeleider aan de muziekacademie van Anderlecht en docent aan de AP Hogeschool.
Greet is moeder van twee geweldige kinderen en voelt zich geroepen om haar muzikaal enthousiasme te delen.