Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplicht
Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplicht

Wij beantwoorden uw aanvraag binnen de 4u tijdens werkdagen en binnen de 8u daarbuiten. Gelieve onderstaande velden aan te vullen zodat wij zo snel mogelijk een voorstel kunnen maken.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplicht

Neem contact op als begrafenisondernemer

Neem contact op als muzikant

Govaart Haché

Orgel / Zang / Piano

Boeking / info

Regio

Antwerpen

Prijsindicatie

€300-€350

In de totaalprijs wordt er rekening gehouden met de vervoerskost en de duur van de ceremonie. Voor meer info contacteer ons.

Melding

Voor zalen met meer dan 40 personen is er geluidsversterking nodig. Voor meer info contacteer ons.

Biografie

Govaart Haché,  pianist, tenor en dirigent

Govaart Haché (1984, Schoten) vangt zijn muziekstudies aan in de muziekacademie van Ekeren. Aan het Lemmensinstituut te Leuven wordt hij gediplomeerd pianist bij Alan Weiss en Johan Lybeert. Hij behaalt tevens zijn diploma zang met Lieve Jansen en Godfried Van de Vyvere als vocale inspiratiebronnen. Dankzij de logopediste Livia Cuypers komt hij in contact met de methode van Lichtenberg.

Hij volgt diverse masterclasses zang en behaalt ook zijn Master Kamermuziek.

Govaart zingt free lance in vocale ensembles, ondermeer Psallentes, Capilla Flamenca, Bachplus, Currende en het Vlaams Radio Koor. Daarnaast bouwt hij ook een solo-carrière uit. Als pianist en zanger is hij de ideale begeleider (zowel op kerkorgel als op piano) voor zangeressen tijdens uitvaarten of andere muzikale opluisteringen. Hij kan alleen of in duo (ook met viool) worden geboekt.