Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplicht
Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplicht

Wij beantwoorden uw aanvraag binnen de 4u tijdens werkdagen en binnen de 8u daarbuiten. Gelieve onderstaande velden aan te vullen zodat wij zo snel mogelijk een voorstel kunnen maken.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplicht

Neem contact op als begrafenisondernemer

Neem contact op als muzikant

Opus4

strijkkwartet

Boeking / info

Regio

Brussel / Henegouwen / Luik

Prijsindicatie

€1000,-

In de totaalprijs wordt er rekening gehouden met de vervoerskost en de duur van de ceremonie. Voor meer info contacteer ons.

Melding

Voor zalen met meer dan 40 personen is er geluidsversterking nodig. Voor meer info contacteer ons.

Biografie

Strijkkwartet Opus 4 werd opgericht in 2006 en bestaat uit vier jonge en enthousiaste muzikanten: Floris Uytterhoeven (viool), Jennifer De Keersmaecker (viool), Ine Kuypers (altviool) en Harmen Goossens (cello). In hun 13-jarige bestaan als strijkkwartet gaven ze reeds tal van optredens in binnen- en buitenland, van Antwerpen tot Rome en van Amsterdam tot in New York.

Zij kregen les van internationaal gerenommeerde strijkkwartetten zoals het Artemis Quartet en het Casals Quartet, en maakten ook enkele jaren deel uit van het BL!NDMAN Collectief. Het repertoire van Strijkkwartet Opus 4 beperkt zich niet enkel tot het klassieke concertrepertoire maar varieert van tango, filmmuziek en licht klassiek tot bewerkingen van popnummers.
Strijkkwartet Opus 4 is een veelzijdig ensemble dat voor elke gelegenheid aanpaste muziek kan verzorgen. Voor uitvaarten bieden wij u een stijlvol muzikaal kader met een aangepast programma, waarbij we ook graag uw persoonlijke voorkeuren aan bod laten komen.

Media